top of page

Sund Fertilitet

I Danmark rammes 20-25% af alle par af fertilitetsudfodringer. Vi har i det danske sundhedsvæsen ikke andre tilbud end medicinsk behandling til par med nedsat frugtbarhed. Og det er meget ærgerligt, da al forskning viser at rigtig mange faktorer spiller ind, både på mandens og kvindens fertilitet. Hos Sund Fertilitet forsøger vi at finde årsagen til den nedsatte frugtbarhed, fordi en hel del af de årsager der findes til nedsat frugtbarhed, kan behandles med succes, med de metoder vi anvender i Sund Fertilitet. 

 

Fertilitetsfremmende behandlinger tilbydes både kvinder, mænd og par der ønsker at forbedre deres frugtbarhed. Jeg arbejder også med par der vil forbedre deres succesrate ved næste IUI-, IVF- eller ICSI-forsøg.

Cirka en tredjedel af klienterne lykkes med at blive naturligt gravide, indenfor et år efter, de er begyndt behandlingen, og de fleste af dem lykkes indenfor bare 3 måneder. Kombinerer du behandlinger hos mig med medicinsk fertilitetsbehandling, er succesraten højere.

Ved første besøg har vi god tid til at gennemgå din anamnese. Ved samtalen kommer vi omkring rigtig mange faktorer, som vi ved spiller ind på frugtbarheden. Du vil blive undersøgt for blandt andet spændinger og arvæv. Herefter lægger vi sammen en plan, der passer til dine/ jeres ønsker og behov. 

I Sundfertilitet arbejder vi med Mojizovas øvelser, som vi har evidens for, virker på forskellige typer af fertilitetsudfordringer. Ligesom vi anvender laserterapi/ Gigalaser som virker positivt på inflammationer,  arvæv, mv.

Vi har desuden gode erfaringer med at bruge Gigalaser ved hormonellesygdomme så som endometriose og PCOS.

Alt vores arbejde bygger på erfaringer samlet gennem mange år samt en masse studier der underbygger disse.

Se evt. litteraturlisten i bogen "Fertilitet & Fysioterapi" skrevet af min kollega  Anne Marie Jensen.

  • Fordøjelsen

  • Kost og tilskud

  • Motion

  • Stress

  • Laserterapi

mine 28.11 2019 63.jpg
bottom of page