top of page

Fertilitet

I Danmark rammes 20-25% af alle par af fertilitetsudfodringer. Vi har i det danske sundhedsvæsen ikke andre tilbud end medicinsk behandling til par med nedsat frugtbarhed. Og det er meget ærgerligt, da al forskning viser at rigtig mange faktorer spiller ind, både på mandens og kvindens fertilitet. Hos SundFertilitet forsøger vi at finde årsagen til den nedsatte frugtbarhed, fordi en hel del af de årsager der findes til nedsat frugtbarhed, kan behandles med succes, med de metoder vi anvender i SundFertilitet. 

Oplever du/I nedsat frugtbarhed, måske med gentagne aborter, eller har du allerede har været i gennem et længere medicinsk forløb, med flere mislykkedes forsøg på IUI, ægudtagninger, IVF eller ICSI behandlinger, forsøger vi i SundFertilitet altid at finde en mulig årsag til dine udfordringer.

Ved første besøg har vi god tid til at gennemgå din anamnese samt oprette journal. Ved samtalen kommer vi omkring rigtig mange faktorer som vi ved spiller ind på frugtbarheden. 

I Sundfertilitet arbejder vi med Mojizovas øvelser, som vi har evidens for, virker på forskellige typer af fertilitesudfordringer. Ligesom vi anvender laserterapi/ Gigalaser som virker positivt på inflammationer og arvæv. Vi har også gode erfaringer med at bruge Gigalaser ved hormonellesygdomme så som endometriose og PCOS.

Alt vores arbejde bygger på erfaringer samlet gennem mange år samt en masse studier der underbygger disse.

Se evt. litteraturlisten i bogen "Fertilitet & Fysioterapi" skrevet af min kollega  Anne Marie Jensen.

  • Fordøjelsen

  • Kost og tilskud

  • Motion

  • Stress

  • Laserterapi

mine 28.11 2019 63.jpg
bottom of page