top of page

Laserterapi

Som psykomotorisk terapeut er mit arbejdsredskab mine hænder. I dialog med min klient finder mine hænder frem til det sted, hvor din krop behøver særlig opmærksomhed og omsorg. Mange problematikker kan afhjælpes af blid, kærlig opmærksomhed, men min erfaring er at mange kropslige gener kan afhjælpes hurtigere ved at behandlingen suppleres med laserbehandling. 

Behandling med laserterapi giver energi til cellerne i det behandlede område, så blodgennemstrømningen øges. En øget gennemstrømning vil fremme helingen af f.eks. en skade. Gives laserterapi på myoser vil blodgennemstrømningen fjerne de ophobede affaldsstoffer der giver smerte og ømhed i området og dermed lindres smerten, bevægeligheden øges og musklen kan igen fungere naturligt. 

I klinikken bruges laserterapi på forskellige måder:

Akutte skader: 

Forstuvninger: skader på muskler, ledbånd, væv. Knoglebrud. Herpes simplex / genitalis / zoster. Eksem. Bihulebetændelse. Mellemørebetændelse.

 

Overbelastnings skader:

Skulder-nakke-ryg smerter. Myoser. Tennisalbue, musearm, golfarm. Iskias, Karpaltunnelsyndrom. Senebetændelse.

 

Kroniske problematikker:

Gigt, slidgigt, leddegigt. Arvæv.

Nedsat fertilitet pga. alder.

Nedsat sædkvalitet.

 

Laserterapi kan sjældent stå alene og jeg vil som regel supplere med manuel behandling samt relevante øvelser, der kan afhjælpe din problematik, hvad enten det drejer sig om en akut skade, overbelastning eller kronisk problematik. 

 

Hvis du er i et behandlings forløb i klinikken, kan du, hvis vi finder det relevant, supplere din behandling med Gigalaser, selvbehandling.

Mænd der ønsker at forbedre deres sædkvalitet, kan også bruge vores selvbehandlings mulighed efter en konsultation (45 min.), hvor du vil få en grundig vejledning og instruktion.

Kvinder der ønsker at forbedre deres fertilitet ved at bruge Gigalaser skal booke tid til en konsultation (75 min.) Her vil du blive undersøgt og få vejledning og instruktion i hvordan du skal bruge Gigalaseren.

Low Level Laser Therapy, som er den typer laserterapi vi bruger, har ingen bivirkninger, men der er kontraindikationer, derfor skal du forbi til en konsultation inden du kan bruge selvbehandling.

 

I Havnestadsklinikken bruger vi det bedste laserudstyr på markedet fra danske Powermedic. Se evt. mere på deres hjemmeside her.

fertilitet4.jpg
gigalaser_edited.jpg
bottom of page