Mine Camilla Olsen  –  Havnestadsklinikken  –  Kigkurren 8 D, st. –  Islands Brygge, København –  tlf. 60705434  –  mineco.dk@gmail.com

  • Instagram

Forår 2020

Coronavirus

På grund af ændrede retningslinjer fra Sundhedsmyndighederne, holder jeg foreløbig lukket frem til tirsdag d. 14. april. Det vil sige, at alle behandlinger er aflyst og al undervisning midlertidigt udskudt. Undervisningsforløb forlænges tilsvarende. I Havnestadsklinikken har vi skærpet vores opmærksomhed på rengøring, brug af måtter, håndklæder, o.s.v. for at alle klienter og holddeltagere kan føle sig trygge ved at besøge os. 

Behandlinger

Det er stadig muligt at booke tid til behandling, men først fra uge 16. 

Telefonisk rådgivning

Det er i øjeblikket ikke er muligt at foretage behandlinger hvor der er fysisk kontakt, men du er stadig velkommen til at få telefonisk rådgivning. Visse behandlinger bør sættes hurtigt i gang, f.eks. hvis du oplever dit barn har favoritside. Her er kan du selv gøre flere ting, mens vi venter på at samfundet bliver sig selv igen. Mail: mineco.dk@gmail.com, så aftaler vi et tidspunkt.

Rytmik

Der er stadig ledige pladser på udvalgte rytmikhold, og du kan booke via link på siden. Pladsen er din, når fakturaen er betalt. Opstart forhåbentlig uge 16.