Babyrytmik, 3-6, 6-9 & 9-12 mdr.

 

Rytmik for de mindste handler om at styrke barnets sansemotoriske udvikling. Ved at stimulere alle barnets sanser lægges fundamentet for den bedste trivsel og udvikling hos dit barn. Vi synger, tumler, er vilde og larmende, men skal også være helt stille sammen.

 

Vi øver at være udadvendt og ‘på’ og kunne vende opmærksomheden ind og lukke af for indtryk fra omgivelserne.

Øvelserne for de mindste er mest barn/forælder. Efterhånden som børnene bliver større, bliver øvelserne også mere udadvendte. Vi synger en del af de gamle klassikere og mange nye sange fra den danske børnesangskat.

For de mindste børn handler undervisningen i høj

grad om at stimulere de primære sanser, berolige nervesystemet samt træne kontakt og opmærksomhed.

Som børnene bliver større, bliver der mere fokus på de motoriske færdigheder og hvordan vi kan stimulere barnets egen drivkraft til at udforske både kroppens muligheder og omgivelserne.

Med de største børn bruger vi flere fagter og der introduceres finmotoriske lege. Men de primære sanser og grovmotoriske færdigheder er stadig vigtige at stimulere og udvikle for at grundlaget for andre færdigheder, bl.a. sprog, finmotorik og kognitive færdigheder kan udvikles.

Max 7 børn på hvert hold.

Pris: (8 lektioner) kr. 775,-

Se hold og tilmeld dig her

Tilmeldingen er bindende når den er betalt. Opkrævning sker umiddelbart efter tilmelding. Flere praktiske oplysninger kommer ca. 1 uge før holdstart.

Ved sygdom eller fravær, meld afbud på sms: 60705434, så kan man få en lektion på et andet hold i erstatning, hvis der er plads. 

Hvis du tilmelder tvillinger koster det fuld pris for det første barn + en voksen og 20% for andet barn.

Hvis du vil tilmelde dig et hold der er startet, kan du sende en mail med navn og mobilnr. til mineco.dk@gmail.com. Prisen justeres efterfølgende, så du betaler for de lektioner der er tilbage.

Mine Camilla Olsen  –  Havnestadsklinikken  –  Kigkurren 8 D, st. –  Islands Brygge, København –  tlf. 60705434  –  mineco.dk@gmail.com

  • Instagram