top of page
mine_baby_77.jpg

Rytmik - Sanser & Motorik

3-6 mdr., 6-9 mdr. & 9-12 mdr.

Rytmik 3-12 mdr. handler om at styrke barnets sansemotoriske udvikling. Ved at stimulere alle barnets sanser, lægges fundamentet for den bedste trivsel og udvikling hos dit barn. Vi synger, tumler, er vilde og larmende, men skal også være helt stille sammen.

 

Vi øver at være udadvendt og ‘på’ og kunne vende opmærksomheden ind og lukke af for indtryk fra omgivelserne.

Øvelserne for de allermindste er mest barn/forælder. Efterhånden som børnene bliver større, bliver øvelserne også mere udadvendte. Vi synger en del af de gamle klassikere og mange nye sange fra den danske børnesangskat. Vi kombinerer det hele med øvelser der stimulerer de primære sanser, balancerer nervesystemet samt træner kontakt og nysgerrighed.

Som børnene bliver større, kommer der mere fokus på de motoriske færdigheder og hvordan vi kan stimulere barnets egen drivkraft til at udforske både kroppens muligheder og omgivelserne. På holdet 6-9 mdr. introduceres simple tegn, som kan bruges af forældrene hvis de finder det interessant og relevant.

Med de største børn bruger vi flere fagter og der introduceres finmotoriske lege. Men de primære sanser og grovmotoriske færdigheder er stadig vigtige at stimulere og udvikle for at grundlaget for andre færdigheder, bl.a. sprog, finmotorik og kognitive færdigheder kan udvikles.

Venligst respekter aldersopdelingen, som sikrer at alle børn får det største udbytte af undervisningen. Et barn på 5½ mdr. ved holdstart, passer som udgangspunkt på 3-6 mdr. holdet. Er du i tvivl om hvilket hold der passer til dit barn, så skriv til mig.

Brug gerne kontaktformularen øverst til højre.

Har du spørgsmål til om undervisningen så brug kontaktformularen øverst til højre.

Max. 8/10 børn på hvert hold.

Pris: 6 lekt. kr. 655,-

 

Næste hold starter i 22. maj. Tilmeldingen åbner 10.5.

 

Tilmeldingen er bindende når den er betalt. Opkrævning sker umiddelbart efter tilmelding. Flere praktiske oplysninger kommer ca. 1 uge før holdstart. 

Hvis du tilmelder tvillinger eller søskende koster det fuld pris for det første barn + en voksen og så 30% for andet barn.

Er du tilmeldt et hold eller allerede går på et rytmikhold giver jeg 15% på babybehandling til dit barn. Læs meget mere om hvad psykomotorisk babybehandling kan gøre for dit barn her.

bottom of page