top of page

Som psykomotorisk terapeut har jeg  en holistisk opfattelse af mennesket og søger altid at finde den enkeltes ressourcer og potentiale for udvikling. En tryg og behagelig atmosfære er altafgørende for den bedst mulige effekt af terapien.

 

Jeg tilbyder psykomotorisk terapi for alle aldersgrupper, fra baby til ældre. Behandlingen er dels en blid, afspændende kropsbehandling, men vil hos mig sjældent stå alene. Behandlingen kombineres altid med øvelser der understøtter behandlingen, og giver klienten ejerskab i effekten af behandlingen samt redskaber der kan bruges hjemme. Børnebehandlinger tilrettelægges anderledes end voksenbehandlinger, afhængigt af omstændighederne.

Uddannelse og kurser

Uddannelsen som psykomotorisk terapeut har givet mig et solidt fundament indenfor anatomi, fysiologi, pædagogik og psykologi. Jeg er efteruddannet i sansemotorisk undersøgelse og behandling af børn, hos ergoterapeut Conni Nissen. Gennem tiden har jeg suppleret med masser af kurser, særligt i behandling af babyer, børn, stress- og traumebehandling, ved Alé Duarte. I 2022 har jeg suppleret med tre DNS kurser, Womens health, Pediatric 1. samt Basic A. DNS: Dynamic Neuro Stabilization.

Siden 2017 har jeg videreuddannet mig indenfor fertilitetsområdet, med særlig fokus på reproduktiv sundhed og fertilitetsfremmende behandlinger, herunder arvævsbehandling, stress reducerende behandling og laserterapi. Siden 2018 har jeg været en del af teamet bag Sund Fertilitet. Læs meget mere her: www.sundfertilitet.dk

Mine sep 2022 04.jpg

Som medlem af DAP, DAnske Psykomotoriske terapeuter, arbejder jeg under DAPs etiske retningslinjer og har tavshedspligt. 

 

Erfaring

Siden 2004 har jeg arbejdet indenfor børneområdet, primært specialområdet. Derigennem har jeg haft hundredevis af børn i hænderne, samt kontakt med rigtig mange familier.

I 2007 var jeg med til at stifte Havnestadsklinikken i dens nuværende form og siden sommeren 2018 har været selvstændig på fuld tid i klinikken. Min tid i Havnestadsklinikken er fordelt 50/50 i arbejdet med henholdsvis børn og voksne. Min arbejdsdag er varieret og ikke to dage er ens. 

Siden 2017 har fertiltitsfremmende behandlinger fyldt mere og mere i mit virke som psykomotorisk terapeut. Som et hvert andet behandlings forløb tilrettelægges et fertilitetsfremmende forløb individuelt, men vil oftest indeholde elementer af afspændende/ stressreducerende manuelbehandling, arvævsbehandling og øvelsesterapi efter den tjekkiske fysioterapeut og forsker Ludmila Mojzisovas metode, som har været anvendt siden i 1970'erne og som, ifølge statistikken, kan hæve en kvindes chancer for graviditet med op til 4 gange. 

Ønsker du mere information om hvad psykomotorisk terapi kan gøre for dig? Tag en tur omkring her på siderne, mangler du svar eller er du i tvivl om Psykomotorisk Terapi er det rigtige for dig, så kontakt mig endelig. På telefon eller via kontaktformularen øverst. Jeg svarer indenfor 24 timer.

bottom of page