Voksne

Psykomotorisk kropsbehandling er en helhedsorienteret behandlingsform, der sigter mod at balancere krop og sind.​ Mine klienter henvender sig ofte med disse problematikker:

  • Nakke problemer: spændinger og spændingshovedpine. 

  • Smerter i muskler eller led, der f.eks. er opstået i forbindelse med uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, ulykker eller sport. Slidgigt

  • Fertilitetsfremmende behandling: Uanset om du er i traditionel fertilitetsbehandling eller blot ønsker at fremme din naturlige fertilitet, er der evidens for, at manuel behandling fremmer chancerne for at opnå graviditet. Både for mænd og kvinder. Læs mere om fertilitet

  • Arvæv: enten forebyggende eller behandling af gammelt arvæv, der forårsager smerter og ubehag.

  • Stress, udbrændthed og overbelastning.

  • Søvnproblemer, uro og tankemylder.

  • Balanceproblematikker, svimmelhed.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en vurdering af, om psykomotorisk terapi vil være gavnligt for din problematik.

Mine Baby 166.jpg

Den psykomotoriske behandling består af 3 dele:

  1. Samtale om årsag til henvendelsen, symptomer og reaktioner.  Samt mål med behandlingen.

  2. Den manuelle behandling der regulerer spændingstilstande, afhjælper stress og giver øget bevidsthed om dine ressourcer. Behandling foregår fuldt påklædt, og er blid massage/stræk til muskler, fascier, led. Behandlingen vil afspænde overspændte muskler og aktivere underspændt muskulatur. Behandlingen bevidstgør klienten om egne ressourcer og har en positiv effekt på de hormonelle balancer i kroppen. 

  3. Øvelser der understøtter behandlingen. F.eks. grounding- / styrkeøvelser eller teknikker til afspænding, som du kan arbejde med hjemme.

 

Jeg kombinerer den psykomotoriske behandling med laserterapi, hvor jeg finder det nødvendigt. Laserterapi fremmer kroppens egen helingsprocess og giver en øget blodgennemstrømning i det behandlede område. Laserterapi er en meget blid behandlingsform uden bivirkninger, der har særlig god effekt på inflammationer, akutte skader og arvæv. Det er ligeledes en vigtig del af den fertilitetsfremmende behandling.

Priser:

Psykomotorisk terapi: 1. besøg 60 min. Kr. 600,- / 75 min. Kr. 750,– (Fertilitet)

Opfølgende behandling: 60 min. Kr. 600,- / 45 min. Kr. 450,- 

Laserterapi: 25 min. 225,-

Laserterapi: Selvbehandling Kr. 70,-

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge, så kontakt mig venligst.