Tilmeldingen er bindende når den er betalt. Opkrævning sker umiddelbart efter tilmelding. Flere praktiske oplysninger kommer ca. 1 uge før holdstart.

Ved sygdom eller fravær, meld afbud på sms: 60705434, så kan man få en lektion på et andet hold i erstatning, hvis der er plads. 

Hvis du tilmelder tvillinger koster det fuld pris for det første barn + en voksen og 20% for andet barn.

Hvis du vil tilmelde dig et hold der er startet, kan du sende en mail med navn og mobilnr. til mineco.dk@gmail.com. Prisen justeres efterfølgende, så du betaler for de lektioner der er tilbage.

Vurdering af et barn:

Hvis du som forælder er bekymret for dit barns udvikling eller hvis du bare mangler redskaber og inspiration til at støtte dit barns sansemotoriske udvikling, kan du bestille tid til dit barn hos mig.

Jeg bruger 15 min på et babytjek for jeg giver en lynhurtig vurdering af om dit barn har brug for undersøgelse og behandling. Baby-tjek er gratis, tidsbestilling nødvendigt. 

Jeg bruger 45/60 min. på en spædbarns-/børneundersøgelse (0 mdr.-16 år).

Børn 1-16 år: Når du bestiller tid en sansemotorisk undersøgelse modtager du et skema om barnets trivsel og udvikling, der skal udfyldes og medbringes.

Jeg laver altid en skriftlig tilbagemelding på ca. 1 A4-side, med min vurdering samt forslag til øvelser og leg der styrker dit barns udvikling.

Læs mere under “Sansemotorisk behandling”