top of page

Mødre- eller fædregruppe

Ønsker du og din mødre- eller fædregruppe et nærende og udviklende samvær i gruppen, er der mulighed for at få mig på besøg.

Vi kan sammensætte et forløb, der passer til jeres ønsker og behov. Det kan være med fokus på individuel behandling af forældre eller børn. Der kan også være undervisning af hele gruppen med jeres ønsker i fokus.

Vi kan også sammensætte et forløb, hvor de forskellige tilbud kombineres. 

Mine Baby 152.jpg

Behandling MOR/FAR: 30 min, afspændende behandling af mor/far. Fokus kan f.eks. være på skulder/nakke, nakke/arme/håndled. Reducerer spændinger og hovedpine, afledt af mange timers amning/ babybæring, osv. Nyd behandlingen mens dit barn sover, ligger på din mave eller underholdes af gruppen.

Behandling BARN: 30 min. undersøgelse og behandling af dit barns motoriske udvikling. Er der asymmetri, favoritside eller andet, der skal behandles. Hvordan behandles/afhjælpes dette her og nu? Hvordan støtter du bedst dit barns udvikling lige nu?

BABYMASSAGE: Massage er sundt at give og modtage. Styrk samspillet og relationen til dit barn og lær at give massage. Babymassage er afstressende og virker opbyggende på krop og sind.

RYTMIK/MOTORIK: Stimuler dit barns sansemotoriske udvikling. Få idéer til lege der styrker hele dit barns udvikling. Vi leger og er aktive med børnene. Brugbar inspiration lige til at gå i gang med.

VIKLER: Lær at bruge din vikle/ bæresele korrekt, eller prøv de forskellige muligheder før du investerer. Det er ikke så indviklet, men sundt for alle børn at blive båret, da det fremmer produktionen af de sunde hormoner i kroppen, der hæmmer produktionen af stresshormoner. Alle mennnesker spiser, fordøjer, sover og trives bedst når vil er trygge og rolige i kroppen, og i stærk relation med omgivelserne. 

Et besøg forudsætter I er mindst 4 personer og bor i hovedstadsområdet, eller pålægges udgift til tranport.

 

PRIS:

Et besøg i mødregruppen: Kr. 275,-/pers.

To besøg i mødregruppen: Kr. 500,-/pers.

Tre eller flere besøg i mødregruppen: Kr. 250,-/pr. pers/pr. besøg

Evt. kørsel efter gældende takst.

I bestemmer indhold og rækkefølge. Jeg medbringer alle materialer til undervisning/behandling.

Kontakt mig hvis I har spørgsmål eller særlige ønsker: Tlf. 60705434

bottom of page