Barselspakke

Behandling for den nybagte familie. Behandlingen tager udgangspunkt i familiens behov lige nu og her. 

Baby: babyundersøgelse og behandling. Viser barnet tegn på stress efter fødslen, har svært ved at amme, favoritside eller andet, så tages der fat på det med det samme. Jeg har stor erfaring med at undervise forældre i lejring af barnet, ergonomi  ved håndtering af barnet, og generel trivsel. 

Mor: Efter fødslen kan kroppen være øm, træt og føles tung og slidt. Afspændende behandling kan lindre de mest belastede muskelgrupper. Behandlingen kan indeholde opmærksomhedsøvelser, stræk og blide styrkeøvelser, der kan vække kroppens ressourcer igen. Jeg har gode erfaringer med at  behandle kejsersnit, arvæv og brystbetændelse med laserterapi, som er en blid behandling uden bivirkninger.

Far: Kan også have brug for opmærksom og afspændende behandling i denne fase. Fokus vælges af den enkelte, men kan være at sænke stressniveauet, afspænding af forskellige muskelgrupper.

Temaer jeg ofte underviser nybagte familier i: ergonomi, babymassage brug af vikler, slynger eller bæreseler. Kom godt fra start.

Barselsbesøg priser, Københavns området

Babyundersøgelse, samtale, behandling (1,5 t.): kr. 1000,-

Baby + 1 forælder (2 t.) Kr. 1500,-

Baby + 2 forældre (2,5 t.) Kr. 2000,-

Mine Baby 102.jpg